Nieuws

Nieuwsbericht

Intro Mink Vision Monthly February

Intro Mink Vision Monthly February

Allereerst wil ik jullie bedanken voor de interesse en reacties op onze eerste Mink Vision Monthly. Dankzij deze positieve reacties hebben we nog meer emailadressen van vrienden van de pelsdierenhouderij mogen ontvangen. Daardoor kunnen we deze keer nog meer Monthly’s versturen. We zijn blij dat we onze kennis en kunde met nog meer professionals mogen delen. 


Omdat we zoveel nieuwe lezers hebben besef ik dat nog niet iedereen ons kent. Daarom stel ik me in deze MV-Monthly nader voor.


Ik ben Herold Hissink (50 jaar) en eigenaar en grondlegger van Ampart en Mink Vision, het data-managementplatform voor de nertsenhouderij. In het voorjaar van 1982 maakte ik als 14-jarige voor het eerst kennis met de pelsdierenhouderij. Ik herinner me nog steeds mijn geluksgevoel toen we in het najaar onze eerste nertsen ontvingen. Vanaf dat moment staat een groot deel van mijn leven in het teken van de pelsdierenhouderij. Als nutritionist en dierenarts heb ik me dan ook gespecialiseerd in pelsdieren. 

Met mijn bedrijven helpen we onze klanten te focussen en daardoor risico’s te verminderen, resultaten te verbeteren en problemen op te lossen. Samen met mijn collega’s zijn we wereldwijd sparringspartner op het gebied van management, gezondheid, onderzoek en voeding in de keten van nertsenhouder tot aan veilinghuis.

Voor mijn werk reis ik veel en daarom geniet ik extra van quality time met mijn vrouw Thea en mijn kinderen Sven, Bjorn en Kirsten. Verder ontspan ik me graag door te vliegen (ik heb vliegles) en te fietsen. Ik vind het ook belangrijk om kwetsbare groepen te helpen en daarom ondersteun ik o.a. Lonely Lochem, het team “Fur-Life” (fietsen tegen kanker) http://www.fureurope.eu/news/fur-cycling-team-raises-money-to-fight-cancer/  en ben ik lid van de lokale Rotary Club.
Dankzij de steun van veel mensen komt Mink Vision Monthly uit in het Engels, Deens, Grieks en Nederlands. We schrijven graag over uw ervaringen, evenementen en tips voor collega’s. Net als jou leggen we de lat hoog. Ons streven is dat u iedere eerste dinsdag van de maand uitkijkt naar onze onafhankelijke en grens overstijgende informatie. 

Je kunt ons daarmee helpen. Heb je een tip of trick, een onderwerp waarover je graag zou willen lezen laat of iets heel anders laat me dat weten per mail info@minkvision.com of spreek ons aan. De ideeën die we gebruiken zullen we belonen met een innovatief presentje.

Stuur deze mail gerust door aan andere vrienden van de nertsenhouderij. Veel leesplezier!

Herold