Nieuws

Nieuwsbericht

NIEUW in Mink Vision: Agendafunctie

NIEUW in Mink Vision: Agendafunctie

“Wanneer zijn we vorig jaar begonnen met boven voeren?”

“We hebben diarree bij de nertsen, hebben we vorig jaar hiervoor behandeld en wanneer?”

“Wanneer hebben we rattengif gestrooid?”

Dit zijn zo maar drie van de vele vragen met betrekking tot planning die elke fokker stelt of gesteld krijgt door zijn werknemers. Het is lastig om dit naast de dagelijkse zorgen ook te onthouden. Met deze reden hebben wij de agendafunctie ontwikkeld.

Wat is het:

Met de agendafunctie kan de gebruiker van Mink Vision herinneringen, opdrachten en/of gebeurtenissen registreren. Voorbeelden zijn: beginnen met boven voeren, antibioticumkuur, inleghorren eruit, het strooien van rattengif, zaken omtrent voer (te nat/te droog), etc. Om het overzicht te houden in de vele gebeurtenissen op de farm, kunnen de gebeurtenissen opgeslagen worden onder de verschillende hoofdcategorieën die ingesteld zijn (Voer/water, Ziekte/behandeling, Farm werk en overig).  

Waarom:

Door het gebruik van de agendafunctie, krijgen alle betrokkenen een duidelijk overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen en plannen. Daarnaast verschijnen belangrijke hoofdcategorieën automatisch in het volgende jaar, waardoor de agendafunctie tegelijkertijd als een herinnering en waarschuwingsfunctie werkt.

Hoe werkt het:

Wilt u in de agenda kijken; dan kunt u in uw Dashboard in het menu aan de linker kant op de optie agenda klikken


Een nieuwe gebeurtenis registreren kan door óf op de gewenste dag, óf op de knop “nieuw item” rechtsboven in uw scherm te klikken. In het venster wat verschijnt kunnen de details ingevuld worden; Start en einddatum, de bijpassende hoofdcategorie, de titel en de beschrijving.
Probeer het uit en we horen graag uw ervaringen. Voor verdere uitleg kunt u de handleiding raadplegen.
Mocht u verdere vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met ons (info@ampart.nl)